Tryffelmånad

Tryffelmånad 15 oktober tom 21 november 2021

Gotlands Tryffelförening och Gotlands Tryffelakademi bjuder in till att fira den gotländska tryffeln under en hel månad.
Den 15 oktober till den 21 november med ”le grande finale” Gotlands Tryffelfestival den 19-21 november.
Under Tryffel-månaden kan du tex delta vid tryffeljakter (se mer info), prova tryffel after-work, äta tryffelmeny på restauranger, gå på vandring med smak av tryffel (mer info), laga en tryffelmåltid eller tillsammans med din hund prova på att söka tryffel tillsammans med en hundtränare.

Vill du läsa mer om Gotlands Tryffelfestival klicka här

Tryffel afterwork

Dessa barer bjuder in till Tryffel After Work alla fredagar under tryffelmånaden:
Jessens Saluhall & Bar
H10 Bar och Café

Tryffelmenyer

Duktiga kockar lagar välsmakande tryffelrätter! Passa på att ta en Ö-tur:
Värdshuset Lindgården erbjuder tryffelmenyer under hela tryffelmånaden.
Smakrike krog & logi i Ljugarn bjuder in till Tryffelsafari lördagar under tryffelmånaden och tryffelmeny fredagar och lördagar .
Strandakar i När erbjuder tre- och femrätters tryffelmenyer under tryffelmånaden.

Tryffelmatlagningskurser

Salthamn straxt norr om Visby erbjuder Tryffelmatlagningskurs i Sjöstugan
Exklusiv matlagningskurs i samband med tryffelfestivalen, där vi har skördat våra egna råvaror som har växt på Salthamn blandat med varor från det vilda och det absolut bästa lokala råvarorna på Gotland. Max 10 gäster och minst 5 personer. Vi återkommer med öppettider. Bokning av matlagningskurs sker via event@salthamn.se  Övriga bokningar sker online på www.salthamn.se

Salthamn inbjuder även till Tryffelsafari, men behöver ha en grupp på minst 20 personer för att det ska fungera. Är ni ett gäng som vill göra något kul ihop kontakta Salthamn och gör en bokningsförfrågan.