![](https://www.tryffel.se/wp-content/uploads/tryffel_i_matlagningen.jpg)
Tryffel i matlagningen
Recept ALLMÄNT OM TRYFFEL I MATLAGNINGTryffel är mycket känsligt för värme men gör man rätt finns källan till en fantastisk smakutveckling. Receptbeskrivningarna utgår från att tryffeln inte utsätts för högre temperaturer än ca 70-80 grader. En del av tryffelns aromer
![](https://www.tryffel.se/wp-content/uploads/klassiska_grundrecept_frankrike.jpg)
Klassiska grundrecept Frankrike
Jean Luc Barnabet är en fransk kock som drivit restaurang sedan 1969. Han har arbetat med Bourgognetryffel under sin tid i Paris och kontinuerligt sedan 1999. Sedan 1981 har han en stjärna i Guide Michelin. Här är länk till hans
![](https://www.tryffel.se/wp-content/uploads/klassiska_smakbaser_frankrike.jpg)
Klassiska smakbaser Frankrike
Jean Luc Barnabet är en fransk kock som drivit restaurang sedan 1969. Han har arbetat med Bourgognetryffel under sin tid i Paris och kontinuerligt sedan 1999. Sedan 1981 har han en stjärna i Guide Michelin. Här är länk till hans